Ενοικιαζόμενα δωμάτια-Studios
Παναγία Κανάλα Κύθνος
Logo Ενοικιαζόμενα δωμάτια-Studios Μαργαρίτα
Margarita

Κύθνος οι καλύτερες Παραλίες

Οι παραλίες στην Κύθνο, θα ικανοποιήσουν όλες σας τις επιθυμίες. Παραλίες κοσμικές, παραλίες οργανωμένες, παραλίες ερημικές, παραλίες απομονωμένες...Παραλίες αμμουδερές, σε υπάνεμους κόλπους με τα υπέροχα Κυκλαδίτικα γαλάζια νερά, εσείς, απλά θα διαλέξετε...
Κύθνος παραλία Μεγάλη Άμμος

Κύθνος παραλία Μεγάλη Άμμος

Παραλία Μεγάλη Άμμος, όπως δηλώνει και το όνομά της πρόκειται για μια μεγάλη αμμουδιά και βρίσκεται στον κόλπο κάτω από την εκκλησία της Κανάλας. Στον διπλανό κόλπο υπάρχει άλλη μια παραλία, οι Αντώνηδες. Η Κανάλα αποτελεί τουριστικό θέρετρο συνεπώς σε μικρή απόσταση από τις παραλίες θα βρείτε αρκετά μαγαζιά, ταβέρνες, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Κύθνος παραλία Κολώνα

Κύθνος παραλία Κολώνα

Παραλία Κολώνα, Η πιο εντυπωσιακή από τις παραλίες της Κύθνου είναι η Κολώνα, που όπως υποδηλώνει και το όνομά της είναι μια λωρίδα άμμου που ενώνει το νησάκι του Αγίου Λουκά με την υπόλοιπη Κύθνο. Πάνω στο νησάκι του Αγίου Λουκά δεσπόζει το ομώνυμο εκκλησάκι προσθέτοντας ακόμα περισσότερη ομορφιά στο εντυπωσιακό τοπίο. Η Κολώνα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες των Κυκλάδων, αφού βρέχεται από την θάλασσα και από τις δύο πλευρές της. Το μόνο αρνητικό σημείο της παραλίας είναι η δύσκολη πρόσβαση, καθώς ο δρόμος που οδηγεί εκεί (ξεκινάει από την Απόκρουση) είναι μεν προσπελάσιμος με συμβατικό αυτοκίνητο αλλά είναι πιο κατάλληλος για 4x4. Έχετε όμως και τη επιλογή να πάτε μέσω θαλάσσης με σκάφος από τον Μέριχα.

Κύθνος παραλία Άγιος Δημήτριος

Κύθνος παραλία Άγιος Δημήτριος

Παραλία Άγιος Δημήτριος, η νοτιότερη παραλία της Κύθνου.Πρόκειται για μια όμορφη αμμουδιά με εύκολη πρόσβαση. Στην παραλία θα βρείτε χοντρή άμμο και πολλά αρμυρίκια.

Κύθνος παραλία Απόκρουση

Κύθνος παραλία Απόκρουση

Παραλία Απόκρουση, μία από τις μεγαλύτερες παραλίες της Κύθνου με όμορφη άμμο. Βρίσκεται σε έναν κλειστό κόλπο στα ανατολικά και ένα μεγάλο μέρος της καλύπτεται από μια σειρά από αρμυρίκια. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση μέσω του κεντρικού δρόμου και μια μοναδική θέα προς την παραλία Κολώνα στο βάθος.

Παραλία Λουτρά Κύθνου

Παραλία Λουτρά Κύθνου

Παραλία Λουτρά Κύθνου,ο παραθαλάσσιος οικισμός Λουτρά απέχει 5 χλμ. από τη Χώρα. Παρ’ όλη τη σημαντική τουριστική υποδομή της, η περιοχή διατηρεί την παραδοσιακή της ταυτότητα. Ο γραφικός οικισμός είναι κτισμένος γύρω από τους όρμους των Λουτρών, της Αγίας Ειρήνης, του Σχιναρίου και του Μαρουλά. Θα κολυμπήσετε στις ομώνυμες παραλίες.
Η περιοχή φημίζεται για τις ιαματικές πηγές της, οι θεραπευτικές ιδιότητες των οποίων είναι γνωστές από τα αρχαία χρόνια. Οι ιαματικές πηγές της Κύθνου είναι οι μοναδικές των Κυκλάδων. Πρόκειται για δύο θερμές πηγές. Η μία, των Αγίων Αναργύρων, βρίσκεται μέσα στο υδροθεραπευτήριο, ενώ η δεύτερη βρίσκεται σε απόσταση 50 μ. από την πρώτη και η θερμοκρασία της φτάνει τους 52 βαθμούς Κελσίου. Έχει αποδειχθεί ότι τα νερά των πηγών ενδείκνυται για τη θεραπεία ρευματικών, αρθριτικών και γυναικολογικών παθήσεων. Το υδροθεραπευτήριο των λουτρών, είχε επισκεφθεί στο παρελθόν ο βασιλιάς Όθωνας και η σύζυγός του Αμαλία. Στην περιοχή Κεφαλόκαστρου θα δείτε τα ερείπια του κάστρου της Ωριάς. Αξίζει να το επισκεφθείτε και να δείτε τα ερειπωμένα σπίτια και τις εκκλησίες της περιόδου εκείνης καθώς και να θαυμάσετε την υπέροχη φύση. Η ομορφιά της άγριας φύσης θα σας μαγέψει.

Κύθνος παραλία Μέριχα

Κύθνος παραλία Μέριχα

Παραλία Μέριχα, είναι και το λιμάνι της Κύθνου. Βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά του νησιού και απέχει 8 χλμ. από τη Χώρα. Πρόκειται για ένα φυσικό λιμάνι γύρω από το οποίο απλώνεται ο γραφικός οικισμός, ο οποίος παρουσιάζει μεγάλη τουριστική κίνηση. Εδώ, θα βρείτε καφετέριες, μπαρ και ταβέρνες για να δοκιμάσετε την ντόπια κουζίνα.

Κύθνος παραλία Άγιος Στέφανος

Κύθνος παραλία Άγιος Στέφανος

Παραλία Άγιος Στέφανος,προστατευμένη παραλία στο ανατολικό μέρος του νησιού. παραλία στο ανατολικό μέρος του νησιού. Αμμος, βότσαλα και λίγη σκιά από τα ελάχιστα αλμυρίκια που βρίσκονται στην παραλία.. Απλά υπέροχη!!!

Κύθνος παραλία Μαρτινάκια.

Κύθνος παραλία Μαρτινάκια.

Παραλία Μαρτινάκια,Βρίσκεται ανάμεσα στην Επισκοπή και τον Μέριχα, και είναι μια μικρή παραλία με άμμο και λίγα αρμυρίκια.

Κύθνος παραλία Επισκοπή.

Κύθνος παραλία Επισκοπή.

Παραλία Επισκοπή, Είναι μια από τις παραλίες που βρίσκονται κοντά στον Μεριχα, λίγο νότια από την διάσημη Κολώνα. Πρόκειται για μια όμορφη αμμουδιά με καθαρή θάλασσα. Η πρόσβαση στην παραλία είναι εύκολη.

Κύθνος παραλία Φλαμπούρια.

Κύθνος παραλία Φλαμπούρια.

Παραλία Φλαμπούρια, Μεγάλη παραλία με άμμο και βότσαλο και μερικά αρμυρίκια. Ενα μικρό κομμάτι γης χωρίζει την παραλία σε δύο μικρότερες παραλίες, την μικρή και την μεγάλη. Εχει πάρει το όνομά της από την Παναγία την Φλαμπουριανή που βρίσκεται εκεί.

Κύθνος παραλία Γαιδουρόμαντρα.

Κύθνος παραλία Γαιδουρόμαντρα.

Παραλία Γαιδουρόμαντρα, Καταπληκτική μεγάλη αμμουδιά με καθαρά νερά στην νοτιοανατολική Κύθνο. Η παραλία δεν μαζεύει πολύ κόσμο.

Κύθνος παραλία Νάουσα.

Κύθνος παραλία Νάουσα.

Παραλία Νάουσα, Λέγεται και Αουσα και είναι μια όμορφη παραλία σε έναν προστατευμένο κόλπο στα ανατολικά της Κύθνου. Πρόκειται για μια ήσυχη παραλία με άμμο και με θέα το εκκλησάκι που βρίσκεται απέναντι, πάνω στον βράχο. Ενώνεται με σκαλάκια με μερικές ακόμα μικρές παραλίες προς τα νότια όπως το Κουρί και το Ζογκάκι, ενώ είναι εύκολα προσβάσιμη από τον δρόμο.

Κύθνος παραλία Σχοινάρι.

Κύθνος παραλία Σχοινάρι.

Παραλία Σχοινάρι, Είναι μια σχετικά μικρή παραλία λίγο βόρεια από τα Λουτρά που διαθέτει ωραία άμμο και αρκετά αρμυρίκια, μερικά από τα οποία φτάνουν μέχρι την θάλασσα. Είναι προσβάσιμη από έναν σύντομο και βατό χωματόδρομο.

Κύθνος παραλία Άγιος Σώστης.

Κύθνος παραλία Άγιος Σώστης.

Παραλία Άγιος Σώστης, Η βορειότερη παραλία της Κύθνου είναι όμορφη, ήσυχη και απάνεμη, αφού βρίσκεται σε έναν κλειστό κόλπο με νότιο προσανατολισμό. Εχει καθαρή θάλασσα, άμμο με λίγο ψιλό χαλικάκι και δίπλα της βρίσκεται το ομώνυμο εκκλησάκι. Η παραλία δεν έχει καθόλου φυσική σκιά ενώ στην δεξιά άκρη της υπάρχουν μερικά μεγάλα βράχια. Η παραλία είναι προσβάσιμη από έναν βατό χωματόδρομο.

Κύθνος παραλία Σκύλος.

Κύθνος παραλία Σκύλος.

Παραλία Σκύλος, Η πανέμορφη παραλία του Σκύλου με το λευκό βότσαλο είναι συνήθως έρημη λόγω της δύσκολης κατάβασης που χρειάζεται για να την φτάσετε. Αξίζει να την επισκεφτείτε αφού τα καταγάλανα νερά της είναι τόσο καθαρά, σε σημείο που να βλέπεις ψαράκια να κολυμπάνε ανάμεσα στα πόδια σου. Βρίσκεται στο νότιο άκρο της Κύθνου.
Φυσικά στο νησί θα βρείτε πολλές ακόμα παραλίες απαράμιλλης ομορφιάς καθώς και μικρούς απόμερους κολπίσκους που περιμένουν να τους ανακαλύψετε.

Photo Gallery με παραλίες της Κύθνου

Παραλία Μαρτινάκια,Βρίσκεται ανάμεσα στην Επισκοπή και τον Μέριχα, και είναι μια μικρή παραλία με άμμο και λίγα αρμυρίκια.
Παραλία Φλαμπούρια, Μεγάλη παραλία με άμμο και βότσαλο και μερικά αρμυρίκια. Ενα μικρό κομμάτι γης χωρίζει την παραλία σε δύο μικρότερες παραλίες, την μικρή και την μεγάλη
Παραλία Άγιος Στέφανος,προστατευμένη παραλία στο ανατολικό μέρος του νησιού. Αμμος, βότσαλα και αρκετή σκιά από τα αλμυρίκια που βρίσκονται σε όλο το μήκος της παραλίας.
Παραλία Απόκρουση, μία από τις μεγαλύτερες παραλίες της Κύθνου με όμορφη άμμο. Βρίσκεται σε έναν κλειστό κόλπο στα ανατολικά και ένα μεγάλο μέρος της καλύπτεται από μια σειρά από αρμυρίκια
Παραλία Κολώνα, Η πιο εντυπωσιακή από τις παραλίες της Κύθνου είναι η Κολώνα, που όπως υποδηλώνει και το όνομά της είναι μια λωρίδα άμμου που ενώνει το νησάκι του Αγίου Λουκά με την υπόλοιπη Κύθνο.
Μικρή παραλία στο νότιο μέρος του νησιού. ψιλό βοτσαλάκι και λίγη άμμος
Παραλία Άγιος Δημήτριος, η νοτιότερη παραλία της Κύθνου.Πρόκειται για μια όμορφη αμμουδιά με εύκολη πρόσβαση
Η παραλία Επισκοπή είναι η από τις πιο πολυσύχναστες της Κύθνου και η αγαπημένη παραλία των νέων και από τις ελάχιστες μερικώς οργανωμένες παραλίες της Κύθνου
Παραλία Μεγάλη Άμμος, όπως δηλώνει και το όνομά της πρόκειται για μια μεγάλη αμμουδιά και βρίσκεται στον κόλπο κάτω από την εκκλησία της Κανάλας.
Η όμορφη παραλία Λεύκες βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Κύθνου δίπλα ακριβώς απο τον ομώνυμο οικισμό. Η παραλία στις Λεύκες συνδυάζει άμμο και βότσαλο είναι ήσυχη και με καταγάλανα νερά.
Παραλίες αμμουδερές, σε υπάνεμους κόλπους με τα υπέροχα Κυκλαδίτικα γαλάζια νερά, εσείς, απλά θα διαλέξετε
Η μικρή παραλία Αμμουδάκι σίγουρα θα αποζημιώσει τον επισκέπτη με την ομορφιά της και τα καθάρια νερά της
Κύθνος παραλία Μέριχα πρόκειται για ένα φυσικό λιμάνι γύρω από το οποίο απλώνεται ο γραφικός οικισμός, ο οποίος παρουσιάζει μεγάλη τουριστική κίνηση.
Παραλία Λουτρά Κύθνου, μία από τις μεγαλύτερες παραλίες της Κύθνου με όμορφη άμμο.
Η μικρή παραλία Αμμουδάκι βρίσκεται δίπκα απο την παραλία της Μεγάλης Άμμου και κολυμπούν συνήθως οι παραθεριστές που μένουν στην Παναγία Κανάλα.
Παραλία Άγιος Στέφανος, προστατευμένη παραλία στο ανατολικό μέρος του νησιού. Αμμος, βότσαλα και λίγη σκιά από τα ελάχιστα αλμυρίκια που βρίσκονται στην παραλία.
Παραλία Επισκοπής Κύθνου, είναι μια πανέμορφοη μεγάλη παραλία με πολλά αλμυρίκια, όμορφη αμμουδιά, καθαρή θάλασσα και πολύ άμμο
Η Παραλία Ποτάμια βρίσκεται στο βορειανατολικό μέρος του νησιού λίγο πριν την Παραλία του Αγίου Σώστη. Πρόκειται για μία απάνεμη πανέμορφη μικρή παραλία με άμμο και ψιλό βότσαλο.
Παραλία Σχοινάρι, Είναι μια σχετικά μικρή παραλία λίγο βόρεια από τα Λουτρά που διαθέτει ωραία άμμο και αρκετά αρμυρίκια, μερικά από τα οποία φτάνουν μέχρι την θάλασσα
Παραλία Επισκοπή, Είναι μια από τις παραλίες που βρίσκονται κοντά στον Μεριχα, λίγο νότια από την διάσημη Κολώνα. Πρόκειται για μια όμορφη αμμουδιά με καθαρή θάλασσα
http://www.margarita-kythnos.gr/
https://www.margaritak.gr/
https://www.kanalakythnos.gr/
https://www.kythnosrooms.com/
Social Media
Ακολουθήστε μας..
(0030)  2281032265 & 2281032887
(0030)  6948367840 & 6948367841
Παναγία Κανάλα Κύθνος
Ενοικιαζόμενα δωμάτια Studios Μαργαρίτα στην Κύθνο.
Covid-19 οδηγίες. Υγειονομικά πρωτόκολλα που ακολουθούμε στα δωματία Studios Μαργαρίτα στην Κύθνο